Zboruri Tarom 99 euro (cu steluță)

3 feb.

Tarom revine cu oferta lor de zboruri la prețul de 99 euro începând de ieri (2 februarie 2015) și până pe 15 februarie 2015. Între aceste date (n-am verificat dacă e și adevărat pe toate rutele) zborurile de pe toate destinațiile care pleacă din România costă magnifica sumă de 99 euro cu toate taxele incluse. Bineînțeles, la oferta asta există și o steluță care zice că toate zborurile sunt incluse în ofertă mai puțin cele care sunt operate între 9-16 aprilie 2015, 1-31 august 2015, 21 decembrie 2015 – 10 ianuarie 2016. Încă o steluță zice că perioada minimă de ședere la destinație este de 4 zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică ; perioada maximă de ședere la destinație este de 14 zile. (locuri sunt limitate, duuuh).

Bilete le poți cumpăra de pe site-ul mobil al Tarom (sau cel puțin așa e linkul prezentat de ei în ofertă), de la agențiile proprii Tarom și agenții autorizați IATA.

Oferta asta vine ca un pont city-break numai bun pentru o destinație în care nu ai mai fost sau ai mai fost dar vrei să o mai vezi.

Încă o chestie pe care am observat-o la ei este că poți rezerva biletul de avion pe site și poți să plătești ulterior cu carte de credit prin mobilPay la orice agenție Tarom. Termenul de plată este de 48 de ore de la momentul rezervării.

Nu fi egoist, dă mai departe să ajungă la tot poporul

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.