Startup weekend martie 2015, Iași

16 mart.

De pe 27 până pe 29 martie 2015 se întâmplă a treia ediție de Iași a startup weekend. N-am idee cum a fost prima ediție dar știu cum a fost a doua, cea la care am participat și eu. Inițial nu am vrut să mă duc pentru că nu vedeam rostul însă la insistențele unei bune prietene am zis ”YOLO, fuck it” și m-am dus.

Și… mă duc și anul ăsta. Evenimentul e foarte fain pentru că timp de 56 de ore te gândești cum să îți construiești ideea cât mai bine pentru a câștiga… că deh, e concurs. În același timp primești feedback atât de la echipă (pe care îți recomand să o ai cât mai diversă – developer, vânzări, marketing, legal) cât și de la mentori (oameni cu experiență în astfel de treburi).

Chiar dacă ai sau n-ai o idee de startup, merită să participi deoarece ai ocazia de a cunoaște oameni faini care pot contribui ulterior la eventualele tale proiecte personale.

startup weekend Iași 2015

P.S. Din echipa din care am făcut parte anul trecut 2 persoane și-au pornit businessul lor ulterior evenimentului: Clubul Answer și www.onlineideea.com

P.S.2 – ne vedem acolo

Nu fi egoist, dă mai departe să ajungă la tot poporul

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.