Pentru și despre părinți

30 ian.
  1. Nu mai înfofoli copilul. Dacă tu nu porți căciulă sau vestă în casă nici bebe n-ar trebui.
  2. Nu-i mai pune fular pe nas. Aerul expirat de copil e umed, îngheață la contactul cu fularul și după asta copilul stă cu țurțuri la nas.
  3. Nu mai cumpăra tot felul de chestii ieftine de purtat copii. Am văzut o grămadă de copii purtați de părinți în chestii ieftine, prost făcute și nesănătoase pentru că toată greutatea li se sprijinea pe OO. Vorba aia, dai un ban dar stai mai în față.
  4. Nu mai da sfaturi dacă nu ți se cer și mai ales nu fă prozelitism pentru ultima carte de well-being combinată cu un pic de lamaze și shiatsu. Dacă ți se spune nu, renunță căci nu ești într-o sectă.
  5. ”se’nvață în brațe” e bau bau-ul părinților. La fel cum ai realizat că bau bau nu e chiar așa de negru la fel și ”se’nvață în brațe”. (senvata inbrate)
  6. Vaccinați-vă copii. Lăsați toate studiile fantomă care spun că pot cauza autism și nu mai știu ce alte fantasmagorii – studiile alea sunt făcute pe genunchi.
  7. Fă zilnic plimbări cu bebe dacă vremea ți-o permite. Dacă sunt -1, 0, 1 grade afară dar nu plouă, bate vântul sau ninge e ok de ieșit cu bebe. Fă legătura cu #1.
  8. Nu-ți mai pune avatar pe FB poza doar cu bebe-ul tău. Dacă te caut pe FB trebuie să văd proprietarul contului nu o poză cu copii (aceeași treabă și cu poze cu flori, cer, ocean, etc.). Poza de avatar trebuie să îl conțină pe proprietar.
  9. Nu-ți crește copilul după cum te-au crescut părinții tăi. Vremurile s-au schimbat, lucrurile si mentalitățile la fel și slavă domnului că și medicina.
  10. Nu mai crede toate articolele de pe net.

P.S. Dacă ești părinte cu siguranță îți poți imagina drama unor copii pentru care mâncarea și jucăriile sunt lucruri cu greu de obținut. Poți face +1 la mântuire ajutând o familie greu încercată.

Nu fi egoist, dă mai departe să ajungă la tot poporul

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.