Fire Ribs Iași

12 mai

Sâmbătă am fost pentru prima oară la Fire Ribs, restaurant nou deschis în Iași. Un prieten, fost coleg de cameră pe care nu l-am mai văzut de vreo 7 ani era prin Iași și m-a sunat să ne vedem la un pahar de vorbă. Ne-am auzit la telefon, toate bune și frumoase, rămânând să ne vedem la Fire Ribs pe la prânz a doua zi. Până atunci nu auzisem de restaurantul ăsta dar am aflat a doua zi că nici nu aveam cum pentru că de abia fusese deschis cu o zi înainte; prietenul ăsta al meu participând vineri la petrecerea de deschidere.

Am ajuns a doua zi pe la prânz în Bucșinescu (localul e vis-a-vis de RCS-RDS) și am stat la taclale vreo câteva ore, amintindu-ne de facultate, de colegi, de întâmplări amuzante sau mai puțin amuzante. În timpul ăsta Cosmin s-a plimbat cu bunică-sa prin oraș așa că am avut timp să depănăm amintiri și să ne lăudăm cu ce am mai făcut.

Fiind prânz, am mâncat un burger care a fost fain, din bârfe ulterioare de pe la servici aflând că cică ar avea legătură cu alt restaurant de burgeri din Iași. Per total mi-a plăcut, așa că recomand. Poți vedea mai multe poze pe pagina de Facebook Fire Ribs.

fire ribs iasi

Nu fi egoist, dă mai departe să ajungă la tot poporul

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.