Dev Experience, o conferință nou-nouță în Iași

15 feb.

Când am fost angajat de către Premium acu’ vreo 10 ani, la o evaluare ochiometrică în Iași erau în total vreo 10-15 firme de IT. Fast-forward în prezent, după unele surse, Iași-ul are vreo 160 de astfel de firme care își desfășoară activitatea în acest domeniu. Eu am găsit doar vreo 90 și ceva cu ajutorul un mic scrapper care ia date de pe bestjobs.

Oricum, long story short, Iași-ul este în topul orașelor din România unde se face dezvoltare/mentenanță de produse software.

Și cum unui oraș unde o anumită industrie excelează îi stă bine și cu o serie de conferințe pe respectiva temă, așa și în Iași o mână de oameni își dau tot interesul să organizeze conferințe cât mai variate și cu speakeri de nivel internațional.

Una dintre aceste conferințe și cea mai nouă dintre toate este DevExperience ce va avea loc pe 25 martie, iar în cuvintele lor:

DevExperience is the conference that gets together software developers from all over the world to bring their real and valuable experiences to our Iasi community. We have created the event where experienced people will share the latest in practices, tools and technology with a community eager to learn and improve. Join us for one day where you will meet and speak with open minded professionals covering different roles in building a software project. From Business Analysts, Product Managers, Technical Leads, DevOps and QA Engineers everyone will find valuable information and advice, learn new skills and practices.

În total sunt 13 speakeri (+1 TBD) care vor fi repartizați în 3 trackuri în cele 3 săli de conferințe rezervate la hotel International.

Speach-urile care mă interesează pe mine cel mai mult sunt cele ținute de Dave Hecker (Managing Client Expectations), Kfir Bloch (The Art of Decomposing Monoliths), Viktor Farcic (Self Healing Systems) pentru că adresează 3 caracteristici foarte importante pe care un produs software trebuie să le aibă:

  1. așteptările clientului sunt îndeplinite
  2. ușor mentenabil
  3. recuperarea sistemului după apariția unei erori să fie cât mai ușoară

Dar na’, fiecare cu preferințele lui.

Până pe 13 februarie biletul a fost 59Eur, acum și până pe 11 martie biletul costă 79Eur iar după va fi 99Eur așa că ia acum și nu mai amâna.

P.S.0 Cică (cu siguranță) se termină cu o petrecere.

dev_experience-2016

Nu fi egoist, dă mai departe să ajungă la tot poporul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.