Casa Marica

31 oct.

Casa Marica este unul dintre cele mai de suflet proiecte ale mele și asta pentru că din totdeauna mi-am dorit să lucrez în turism. Din păcate (sau din fericire) visul acesta a fost puțin deviat, eu urmând cursurile Liceului de Informatică din Iași și apoi ale Facultății de Informatică din Iași. Din timpul facultății m-am angajat în domeniu și din fericire am ajuns la o firmă de dezvoltare software care realizează programe pentru o companie americană care activează în domeniul turismului. Așadar, dintr-un anume punct de vedere tot în domeniul turismului lucrez.

Legat de dorința mea de a lucra în turism, asta se datorează cel mai probabil faptului că am copilărit aproape de stațiunea Durău iar majoritatea vacanțelor erau petrecute acolo. Ba vara în discotecă, ba iarna pe pârtie (așa am învățat să schiez și cred că o fac destul de bine). De asemenea, mama mea (Marica, de unde și numele site-ului) a lucrat începând de prin ’80 în stațiune.

După cum se deduce din ce ziceam mai devreme, casa părintească este în Ceahlău (la vreo 2 km de Durău). Anul trecut am decis că ar trebui un pic renovat prin casă pentru că din când în când e util să dai un suflu nou locuinței. Am vorbit cu Marica, am început lucrările și după vreo lună și ceva a fost gata. Ce a ieșit poți vedea pe site.

De când am intrat în liceu și majoritatea prietenilor mei nu sunt cei din Ceahlău, aproape an de an am avut câte o perioadă (două) în care am avut prieteni veniți pe la mine pentru că na, casa era aproape de Ceahlău iar urcatul pe munte a fost și este în continuare o plăcere a tuturor prietenilor mei. Având asta ca background, o idee care ne-a venit în timpul renovărilor a fost să extindem invitația de a veni în zonă nu numai prietenilor ci și oricui dorește o vizită la Durău. Așa a apărut ideea de ”Casa Marica”.

Așadar, dacă vrei să vezi Ceahlăul la apus, departe-n zări albastre dus, vrei un loc de cazare simpatic și destul de accesibil ca preț, nu ezita să faci o rezervare la 0749.864.843 – Doamna Marica.

Dacă tu consideri că ai prieteni care vor să vadă zona, un share pe butonul de mai jos i-ar ajuta să afle de o casă de vacanță cu un preț și condiții decente.

Nu fi egoist, dă mai departe să ajungă la tot poporul

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.