Arcadia Hospital – nouă ne pasă (continuare)

25 sept.

După cum îți povesteam în articolul meu anterior despre Arcadia, după mica experiență neplăcută cu programarea la oftalmologie, am reprogramat pe marți seara (23.09.2014), la ora 18:00. Am programat pe seară din două motive: unul ar fi că mie mi-ar fi mai ușor să ajung și al doilea e că pe seară în general se mai rezolva problema decalării programărilor iar probabilitatea ca ea să se respecte crește vertiginos.

Buun, deci vineri făcui programarea pentru marți. Luni primesc un telefon în jurul prânzului de la un număr necunoscut. Fiind curajos din fire și știind că n-am datorii pe la bănci, răspund. Persoana de la capătul celălalt se prezintă ca fiind Domnul Nistor, director medical al Arcadia. Am purtat o scurtă conversația la telefon despre ce s-a întâmplat, dumnealui cerându-și scuze pentru problemă și explicându-mi că datorită unor urgențe neprevăzute toate programările au fost decalate. De asemenea ei investighează toate problemele de genul ăsta pentru că, fiind un spital privat nu își permit să aibă clienți nemulțumiți. Discuția s-a încheiat cu stabilirea unei întâlniri face 2 face după consult.

Marți seara mă prezint la ora stabilită la policlinică, vorbesc cu domnișoara de la recepție și intru la ora stabilită în cabinet. Din păcate trebuie să-mi schimb ochelarii pentru că dioptriile au crescut.

După consult am fost la o întrevedere cu același domn și am discutat pe tema problemei programărilor, bunul simț față de client (și viceversa) și în general despre probleme care pot apărea la un spital (fie el privat sau nu).

Ca o concluzie la toată aventura asta cu spitalul Arcadia este că Arcadia chiar își ia sloganul în serios se pare. Am rămas impresionat de faptul că am fost sunat de către ”directorul medical” și mai ales de faptul că ei fac follow up la nemulțumiri. De asemenea îți recomand ca dacă există vreo problemă de orice fel, adresează-te cu încredere celor în măsura de a o rezolva pentru că cel puțin în cazul meu totul a fost cu bine într-un final.

Noi să fim sănătoși!

P.S. Locul nașterii lui Cosmin este Arcadia!

Arcadia Hospital Noua ne pasa
Arcadia Hospital Noua ne pasa
Nu fi egoist, dă mai departe să ajungă la tot poporul

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.