Știri pe surse, Mini-on la interviu

26 sept.

După ce a fost nevoit să părăsească reședința lui, Mini-on și-a luat viața în propriile mâini, a decis să devină un minion responsabil și să se angajeze. Și care este domeniul cu cele mai competitive salarii dacă nu cel IT/Software? Așa că s-a pus pe învățat iar după o perioadă s-a decis să meargă la interviuri. Uitându-se pe Bestjobs a descoperit că Premium Software angajează.

 

A trimis cv-ul la office@premiumsoftware.ro iar la puțin timp a fost chemat la interviu. Ajuns la intrare cu cv-ul sub braț, Georgiana i-a deschis ușa și după o scurtă conversație a fost servit la dorința lui cu o cafea. În drum spre sala de ședințe unde urma să aibă testul și discuția tehnică nu putu să nu observe acvariul de ~700L de pe hol. După acest scurt popas intră în biroul Iulianei.

Iuliana i-a făcut prezentarea companiei, in urma careia a aflat mai multe detalii despre ceea ce face Premium Software, cum face și ce produse dezvoltă și întreține. De asemenea a aflat că proiectul curent în desfășurare este integrarea serviciilor de travel cu clubul celor de la Wallmart (Sams Club denumit).

După prezentarea companiei a urmat și reliefarea experienței și a cv-ului lui Mini-on. Fiind încă la începutul carierei, a trebuit să dea și un test scris.

După finalizarea testului a urmat o discuție pe baza lui și cu unul dintre team leaderi.

Acum, Mini-on așteaptă răspunsul pe care îl va primi zilele astea de la Premium Software. Vă țin la curent cu desfășurarea evenimentelor în funcție de cum aflu si eu de la sursele mele.

Nu fi egoist, dă mai departe să ajungă la tot poporul

One Reply to “Știri pe surse, Mini-on la interviu”

  1. Pingback: Știri pe surse, Mini-on s-a angajat — Felix Vătuiu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.