Vine un virus f.f. rău

12 iun.

Ce mă amuză mailurile de genul ăsta. N-am să îl comentez punct cu punct pentru că sunt prea multe chestii în neregulă cu textul așa că te las să îl savurezi.

MESAJ DIN USA despre UN VIRUS DISTRUGATOR

Am verificat cu Norton Anti-Virus, Si ei se pregătesc pentru acest virus! Am verificat si Snopes, Este real. Vă rugăm să trimiteți acest avertisment între prieteni, FAMILIEI SI CONTACT!LOR. Ar trebui să fie alerta în următoarele câteva zile. Nu deschideți niciun mesaj, cu o carte postală atasament intitulat POSTCARD FROM H A LLM A RK, indiferent de cine l-a trimis la tine. Este un virus care deschide o carte postală, care „arde” întregul hard disc C al computerului. Va fi trimis de la cineva care are adresa dvs.de e-mail, în lista lui de contacte.

Trimiteti acest e-mail la toate contactele. E mai bine să primiți acest mesaj de 25 de ori, decât să primiți virusul și să îl deschideți.

Dacă primiți un e-mail intitulat „Postcard”, chiar dacă a fost trimis de un prieten, nu-l deschide!Opriți calculatorul imediat.
Acesta este cel mai rău virus,  anuntat de CNN. A fost clasificat de Microsoft  ca cel mai distructiv virus vreodată.
A fost descoperit ieri de către Mc A fee, și nu există nici o reparație încă pt. acest tip de virus.Distruge pur și simplu Zona Zero a Hard Disc-ului, în cazul în care informațiile vitale sunt păstrate.
Copiați acest e-mail și trimite-l !. NU UITATI  :  Dacă îl trimiteti, vom beneficia TOTI !


Imaginea reprezentativă de aici. Nu uita să dai share pentru a beneficia TOȚI!

Nu fi egoist, dă mai departe să ajungă la tot poporul

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.