Summer barbecue și părere despre Restaurant Ciric

10 iun.

În fiecare an Centric organizează prin perioada verii o ieșire cu firma în aer liber, anul ăsta party-ul s-a ținut la Ciric. Bine, a fost și un moment numai bun pentru o retrospectivă a ceea ce se întâmplă în cadrul Centric la nivel național (adică în Romania) cât și la nivel internațional.

Dacă nu știi cumva ce e Centric, Centric e o firmă de pe piața olandeză care și-a deschis și în România centru de dezvoltare software. Compania dezvoltă software pentru o grămadă de sectoare printre case housing & healthcare, public sector, supply chain, retail, hr & payroll. Le-am scris în engleză pentru că în română sună nenatural. Încă o chestie foarte importantă despre Centric, sunt angajat aici de prin ianuarie 2015.

Buun, revenind la tema articolului, am fost la barbecue la Ciric. Locația e faină tare, fiind pe malul lacului, însă să zicem că serviciile ar cam putea fi îmbunătățite în special mâncarea. Dar altceva m-a cam frapat.

hartie-igienica-restaurat-ciricSunt curios dacă hârtia aia a fost pusă în folosire într-un final. De asemenea, nu există uscător de mâini sau șervețele pentru uscatul mâinilor.

O dovadă de neseriozitate care mă determină să nu le fiu client.

Nu fi egoist, dă mai departe să ajungă la tot poporul

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.