Recomandare pozitivă – Daikin FTXB25C & Singleton

12 mai

Vine căldura! Ca orice om calculat care își face vara sanie și iarna car, am decis că e momentul să ne cumpărăm un aer condiționat.

După căutări îndelungi plus recomandări de la prieteni, ne-am oprit la un Daikin FTXB25C / RXB25C – 9000 BTU. Am achiziționat de 9000 BTU în loc de 12000 BTU pentru că vor fi mai multe aere condiționate, câte unul pentru fiecare cameră.

L-am montat acum vreo săptămână iar ce îmi place la el este modul Confort care ajustează automat fluxul de aer din cameră pentru a asigura distribuţia optimă a fluxului de aer, împiedicând direcţionarea acestuia către persoanele prezente. Mai simplu spus, nici nu-l simți, nici nu-l auzi dar își face treaba super bine.

L-am găsit la cel mai fain preț pe singleton.ro iar ținând cont că sunt din Iași, am cumpărat liniștit de pe site. De plătit l-am plătit la ei la sediu (deși au și plată online) ca să mai stau un pic de vorbă cu cei de acolo despre ce, cum, când.. Ce a fost fain a fost că montatorii au venit a doua zi după ce i-am sunat (echipa de montaj a fost recomandată de băieții de la singleton).

Overall, recomand aerul condiționat + singleton (apropo, denumirea firmei e super tare, nu știu cine a venit cu ea dar e faină).

Nu fi egoist, dă mai departe să ajungă la tot poporul

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.