Primarul din Tăcuta a pus oamenii să sape după o comoară!

6 oct.

La jumãtatea lunii august, Gheorghitã Caia, un gospodar recunoscut în comunã, dar cu apucãturi cam ciudate, a mers glont la primarul din Tãcuta pentru a-i povesti despre un vis al sãu. Caia a spus cã ar fi visat noaptea precedentã locul în care s-ar gãsi îngropatã o comoarã, în jur de douã tone de aur, care apartinuserã unui boier, undeva pe drumul judetean de acces în Focsasca (sursa)

Suplimentar, după ce s-au plictisit de săpat în jos vreo 2.5m (prea mult de muncă în fond) nici că au acoperit groapa. Din cauza asta o fetiță care a alunecat în respectiva groapă era să-și dea obștescul sfârșit.

La ultimele ploi, groapa s-a umplut de apã, fiind o veritabilã capcanã pentru un om care ar fi trecut prin zonã, fãrã a sti ce este acolo. Ieri dimineatã, un copil putea sã-si piardã viata din cauza neglijentei primarului Cãlin, fiind salvat în ultima clipã.

Dacă tu consideri primarul un tâmpit, ce părere să îți faci de cei care l-au ales?

P.S. și tăcuțenii votează și sunt mândri că sunt români.

P.S.2 au și site http://primariatacuta.ro/. Au și turism, așa cum este trecut la secțiunea prezentarea comunei. Ca să citez: Turism/capacitate de primire turistica- nu exist ape teritoriul comunei. (greșeala de scriere e de la ei). Dacă nu există, pe pana corbului mai treci pe site?

Nu fi egoist, dă mai departe să ajungă la tot poporul

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.