Am nevoie de ajutor

21 ian.

Acum că te-am determinat să dai click, nu chiar eu am nevoie de ajutor ci vezi mai jos despre ce e vorba.

Deși Don Machiavelli mi-este antipatic pentru că face interviuri stupide cu întrebări stupide adresate pietonilor (stupizi și ei), nu pot să nu fac lobby pentru o chestie publicată de el care m-a impresionat.

În fiecare seara cand ieseam de la munca vedeam o fetita singuratica si inghetata care se plimba prin curtea Tele M cu doi catelusi. Am intrebat-o ce cauta afara noaptea in frig si mi-a replicat intr-o dictie si un accent perfecte: o cheama Marina, are 5 ani, tatal ei s-a autoincendiat cu ceva timp in urma, mama casnica, inca 9 fratiori si ea iese seara din casa pentru a cere 10 lei, altfel nu se intoarce acasa. Are nevoie ca orice copil necajit de incaltari mai groase, hainute, mancare si jucarii. Haideti sa nu asteptam urmatorul Craciun ca sa facem fapte bune la moda. Va asteptam pe cei cu inima buna la sediul nostru Tele M Iasi din str. Codrescu nr. 6, vizavi de Soho Pub, sa contribuim cu totii la cosul pentru Marina! La intrarea in sediul Tele M este o cutie unde puteti dona ce va lasa inima.

Ideea e simplă, cred că o știi, ai toate informațiile necesare și sper să acționezi în privința asta. Majoritatea celor care mă citesc lucrează în domeniul IT iar dacă tu, cel care citești ești printre ei cu siguranță poți să te lipsești de minimum 50 de lei luna asta pentru a o ajuta, așa că nu aștepta Crăciunul pentru a face o faptă bună.

Pentru cei care mă cunosc și sunt prea leneși să se deplaseze, puteți trece pe la mine și am să duc eu lucrurile/banii pe care îi oferiți.

Nu fi egoist, dă mai departe să ajungă la tot poporul

One Reply to “Am nevoie de ajutor”

  1. Pingback: Pentru și despre părinți — Felix Vătuiu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.