Natura…

26 iun.

Noi, oricât de mult ne-am îndepărta de natură, nu ne putem desprinde de ea şi chiar în mediul urban, spaţiul verde este tot mai apreciat. Dar aşa suntem noi, românii, după ce am ignorat şi am distrus decenii la rând mediul înconjurător, într-un final suntem nevoiţi să ne ducem zilele în acest mediu.

Viaţa noastră e dependentă de natură, pe lângă telefon, facebook etc. în ciuda evoluţiilor tehnologice, chiar dacă se vorbeşte despre resursa de hrană sau la orice alt tip de materii procurate din natură.

Această legătură este permanentă mai ales că în spaţiul verde găsim metode pentru a face faţă schimbărilor climatice care se intensifică în fiecare an.
Noi facem parte din natură şi aceasta reprezintă un tot unitar, da, un tot unitar, chiar mai mult, un organism viu care reacţionează. Înţelegând rostul naturii, ne putem dezvolta căci aceasta ne-a răsplătit cu recolte bogate şi condiţii climatice ideale (spre deosebire de alte ţări).

Aşadar trăim o adevărată simbioză cu natura şi de aceea ar trebui să fie o continuă armonie. Să nu mai distrugem natura căci ne asigurăm sfârşitul pe termen lung!!

Nu fi egoist, dă mai departe să ajungă la tot poporul

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.