Finalul poveștii cu delmag.ro

6 mart.

Cum îți ziceam în articolul anterior despre delmag.ro, cineva a rămas păgubit după ce a cumpărat de la delmag.ro un baby monitor. De fapt, baby monitorul a fost un cadoul de la colegii de servici ai Cătălinei înainte de a intra în concediul de maternitate. Asta înseamnă că de fapt au fost 2 părți păgubite: una noi, pentru că am rămas fără baby monitor și a doua, colegii Cătălinei care au dat niște bani. Asta ca să pun puțin în context toată treaba.

Buuun, în timp ce scriam articolul m-am enervat pe situație și am zis să fac niște săpături pe net despre acest magazin. Ce am găsit pe net erau o grămadă de advertoriale scrise de diverși bloggeri (apropo, nenea blogărul care scrii advertoriale, nu fă recomandări doar pentru că primești niște bani) și în mare parte cam atât.

Am căutat apoi după o expresie regulată care desemna adrese de email și am găsit pe un site de anunțuri o adresă de email a unui tip (cu extensia @delmag.ro) și apoi l-am căutat pe Facebook. L-am contactat pe FB messenger și am aflat de la el că e un fost angajat al delmag.ro. Citise articolul meu și a zis că se interesează să vadă ce poate face după ce i-am dat toate detaliile comenzi (nr comandă, nr factură, dată, etc), i-am povestit că nu era pe numele meu ci pe un alt nume. A zis că mă ajută mai ales pentru că știe că e destul de greu cu banii atunci când ai un bebe nou.

Buun, a doua zi mă contactează, îmi zice să trimit un mesaj pe office@delmag.ro cu un număr de cont în care se pot vira banii. Am trimis contul meu, ce-i de la delmag.ro mi-au răspuns că de fapt trebuie contul celui care a făcut comanda, am trimis numărul de cont al celui care a făcut comanda și ieri am primit banii. Suplimentar am aflat că de fapt cei de la ABN Systems nu viraseră banii înapoi după constatarea garanției.

Povestea are un happy-end datorită tipului care m-a ajutat deși nu avea nici un interes să facă asta. Dacă citești articolul ăsta vreau să îți mai mulțumesc încă o dată.

 

Nu fi egoist, dă mai departe să ajungă la tot poporul

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.