Durere de spate de la conflict

19 mai

De ceva vreme aveam niște dureri de spate (de spate mă, nu în spate), am fost la doctorul de familie, mi-a dat o trimitere la un specialist care mi-a zis că ar fi cazul să fac niște recuperare medicală. Ideea e că având un job destul de static și o greutate peste medie, coloana verticală are de suferit. Cu niște exerciții fizice de recuperare la Arcadia am cam scăpat de dureri, dimineața trezindu-mă doar puțin țeapăn față de țeapăn, țeapăn. Recunosc, ar fi trebuit să continui ședințele pentru a scăpa complet dar…eh…

Ca orice om cu acces la net am căutat mai multe detalii despre problemă și am ajuns din întâmplare pe o pagina de Facebook ”Medicina Științifică” care se ocupă mai mult sau mai puțin de demistificarea medicinei naturaliste. Sunt o persoană cu o gândire analitică și probabil de asta consider cazurile gen ”am mâncat o ceapă în fiecare dimineața și am scăpat de cancer” ca fiind bullshit.

Revenind, pe pagina asta am găsit un screenshot amuzant tare.

durere lombara conflict

Morala este că durerea de spate nu e de la crăpat lemne ci de la un conflict emoțional.

Făcând o legătură cu problema mea de la începutul articolului se pare că prin recuperare medicală am scăpat de conflict.

Nu fi egoist, dă mai departe să ajungă la tot poporul

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.