Duminică, după Startup Weekend

1 apr.

[later edit] Publishul automat n-o mers, probabil eram prea obosit, așa că de abia azi public articolul ăsta.

Este Duminică, ora 11:18. De abia am ajuns acasă după ce s-a finalizat SWIasi 2015. Sunt teribil de obosit dar dacă nu scriu articolul ăsta acum, mâine cu siguranță n-am să îl mai scriu.

Au fost 56 de ore foarte agitate în care pornind de la o idee, a trebuit să trecem prin toate punctele esențiale ale unui business (business model canvas are 8 secțiuni) și într-un final să prezentăm ideea într-o formă polișată unui juriu.

Echipa din care am făcut parte a fost o echipă de adunătură (nu ne știam dinainte) și a fost interesant să vedem cum 5 oameni care de abia s-au cunoscut pot lucra destul de bine în orele asignate.

Ideea proiectului a fost o platformă prin care persoanele cu dizabilități pot cere ajutorul altor persoane (chiar și necunoscute) pentru unele chestii pe care noi le considerăm banale: cumpărat o pâine atunci când nu merge liftul, mers la film atunci când se simt singure, persoane în vârstă care doresc ca cineva să le citească o carte, urcat în autobuz și altele.

Din păcate/fericire nu am câștigat nici un premium I, II, III însă juriului le-a plăcut ideea noastră și ne va oferi mentorshipul necesar pentru a o duce mai departe.

Nu fi egoist, dă mai departe să ajungă la tot poporul

One Reply to “Duminică, după Startup Weekend”

  1. Pingback: Ai niște timp? — Felix Vătuiu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.