Recomandare negativă – delmag.ro

3 mart.

De cele mai multe ori atunci când cumpărăm ceva ne uităm după prețul cel mai mic și omitem să ne uităm la reputația magazinului de unde achiziționăm respectivul produs sau serviciu.

De curând cineva a cumpărat un baby monitor de la un magazin online denumit delmag.ro pentru că respectivul produs avea un preț semnificativ mai mic decât la concurență. Când a fost primit produsul, era dead-on-arrival. A fost trimis înapoi la garanție, garanție care era oferită de către altă firmă. După reparații produsul a fost trimis înapoi la beneficiar. Iar era DOA. Iar a fost trimis la service, a fost înlocuit dar din nou degeaba.

Soluția aleasă de către cei care asigurau garanția a fost să nu mai returneze produsul ci să dea banii înapoi. Ghici cui? Lui delmag.ro.

Partea nasoală este că firma respectivă nu mai există, și cumpărătorul nu prea mai poate să își recupereze banii care cine știe pe unde sunt acuma.

Morala: economisind 200 de lei cât ar fi fost la concurență, cumpărătorul a pierdut 500 de lei pe care nu mai are de unde să îi recupereze.

P.S.1 Aceeași firmă care opera delmag.ro, mai deținea și nixmann.ro care acum nu mai există.

P.S.2 Protecția consumatorului s-a spălat pe mâini.

Nu fi egoist, dă mai departe să ajungă la tot poporul

3 Replies to “Recomandare negativă – delmag.ro

  1. Riscul asumat al persoanei care nu a achizitionat de la un magazin de incredere. Exact la fel se intampla si cu produsele din China… cumperi ieftin, dar nu stii ce primesti si daca primesti.

    • Foarte corect ce ai punctat. Este un risc ce zic eu nu merită să ți-l asumi, mai ales dacă vorbim de sume peste 100 de lei. Dacă e un chilipir din China care costă 2USD cu transport moca (pe dx.com e posibil) atunci, YOLO

  2. Pingback: Finalul poveștii cu delmag.ro — Felix Vătuiu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.