Arcadia Hospital – nouă ne pasă?

19 sept.

Astăzi aveam programare la oftalmologie la Arcadia Hospital, ora 9. Ajung cu chiu cu vai la timp (e greu trezitul de dimineață), mă așez la coadă și aștept… și aștept. Iese domnișoara care se ocupa de programări și invitat în cabinet, îi spun numele și că am programare, ea informându-mă că mai durează puțin.

După vreo 15 minute de așteptat o întreb pe domnișoara respectivă cât mai durează. Își cere scuze că s-au decalat programările și că mai durează puțin.

După încă vreo 30 de minute de alteptat mai întreb o dată cât mai durează și primesc răspunsul sincer și franc: încă 30 de minute. Adică, după un calcul simplu în total pentru programarea de la ora 9 dimineața trebuia să aștept suplimentar 75 de minute. Hmm, nu prea cred. Am sunat la asigurare și am reprogramat pe altă zi însă pe seară poate e mai lejer.

Sper că a fost o chestie fortuită și nu una care se va generaliza și asta pentru că nu vreau ca unul dintre singurele spitale/policlinici cu bun simț față de client să devină yet another romanian hospital.

Arcadia Hospital Noua ne pasa

Nu fi egoist, dă mai departe să ajungă la tot poporul

2 Replies to “Arcadia Hospital – nouă ne pasă?

  1. Pingback: Arcadia Hospital – nouă ne pasă (continuare) — Felix Vătuiu

  2. Pingback: Recomandări - azi PCMadd — Felix Vătuiu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.