50 de umbre de-ale lui Grey

31 mai

Săptămâna asta am văzut filmul (?) 50 de umbre ale lui Grey. Nu mi-e rușine să recunosc asta :-).  De mult nu m-am mai râs în halul ăsta la un film care cică nu ar fi de comedie, deși mie mi se pare a fi o comedie reușită. Pentru asta, articolul ăsta îl încadrez la Amuzamentul de duminică.  Nu că articolul ar fi amuzant, ci pentru că filmulețul de mai jos este.

De ce am văzut 50 de umbre ale lui GreyDin același motiv pentru care am văzut Twilight, la care la fel, m-am râs: De curiozitate.

Filmul (?) este lent, personajele nu se dezvoltă deloc, actorii parcă se chinuie prea mult, acțiunea cam lipsește, punct. Acțiunea pare a fi scrisă de o puștoaică de 15 ani care își imaginează bărbatul perfect: miliardar (nu doar milionar, ci miliardar), știe să cânte la pian, pilotează elicoptere, f**e bine (scuze, dar așa zice el în film, că nu face dragoste, ci f**e), conduce o companie imensă iar ca să fie capacul bun tare, încearcă să eradicheze foamea. Astea toate la 26 de ani. Marș mă de’aici. Suplimentar, în tot filmul freacă menta nefiind prezentat aproape deloc la muncă.

Buun, să nu mai zic de personajul principal feminin care tot ce face e să zică ”Umm”.

Am vorbit prea mult despre asta, te las să vezi Honest Trailerul celor de la Screen Junkies căci ei le zic mai bine.

P.S. nu ăsta e cel mai prost film pe care l-am văzut. Câștigătorul detașat la această categorie este I Accidentally Domed Your Son.

Nu fi egoist, dă mai departe să ajungă la tot poporul

One Reply to “50 de umbre de-ale lui Grey”

  1. Pingback: Garbo.ro sunt idioți — Felix Vătuiu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.