The Bag Man – scurtă cronică de film

20 aug.

Pe scurt despre The Bag Man:

Jack (John Cusack), un criminal plătit, este angajat de Dragna (Robert De Niro) să transporte o geantă până la un motel dubios unde ambii trebuie să se întâlnească. Cea mai importantă regulă pe care Jack trebuie să o respecte este să nu se uite în geantă. Toată acțiunea se petrece la acel motel unde ghinioanele îl urmăresc unul după altul. Sunt implicați în acțiune recepționerul olog, 2 pimps (un negru și un pitic) și prostituata lor, câțiva polițisti locali (un fel de Lolek si Bolek) și alții.

The Bag Man îmi amintește puțin de filmele regizate de Tarantino dar și un pic de filmele de acțiune ale anilor ’50, mai ales la partea de aranjare și folosire a luminilor. Actorii joacă bine iar scenariul pare să fie unul „stock” dar binișor executat. Pentru cititorii de sex masculin, Rivka (Rebecca Da Costa) arată bine în realitate chiar dacă în film mi-era greu să nu o confund la început cu un transvestit.

Per total, filmul nu este o operă de artă, dovadă fiind și notele de mai jos, însă recunosc că m-a ținut în priză și din punctul ăsta de vedere merită văzut.

Trailer

IMDB: 5.3/10

Roten Tomatoes: 3.4/10

Felix: merită văzut

The Bag Man

Nu fi egoist, dă mai departe să ajungă la tot poporul

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.