Seagull Management

27 ian.

Seagull Manager este tipul de manager care își face apariția brusc atunci când sunt probleme, face o grămadă de gălăgie, aruncă cu rahat în toți ce-i implicați și apoi pleacă. Când sunt prin zonă critică pe toată lumea în cantități mai mult sau mai puțin egale de multe ori fără a înțelege în profunzime problema iar când încerci să obiectezi sau să aduci detalii suplimentare pentru a desluși beleaua, pleacă pentru că au niște treabă foarte importantă.

Câteodată își fac totuși apariția și la începuturile proiectului oferind unele informații vagi. Mai târziu pot să apară neanunțați la vreo ședință unde își exprimă nemulțumirea față de cei prezenți care nu dau 100% către firmă chiar dacă salariile lor sunt plătite 100%. Uneori nemulțumirea poate fi datorată și unei posibile mici, mici întârzieri a proiectului dar oricare ar fi motivul imediat pleacă la o altă ședință mult mai importantă.

Uneori fac treaba asta prin a trimite un email fără subiect în care își exprimă totala surprindere față de problema apărută și nu înțelege cum de s-a ajuns acolo. Dacă dai reply la email vei rămâne fără un răspuns (fie el și incoerent).

Succesurile sunt în mare parte datorită eroismului său, eșecele sunt însă ale incompetenților de angajați.

Later edit: by popular demand o imagine mai  elocventă a pescărușului

seagull yossi eshbol

Nu fi egoist, dă mai departe să ajungă la tot poporul

3 Replies to “Seagull Management

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.