Recomandare pozitivă – Jysk

21 apr.

Acum vreo două săptămâni am cumpărat de la Jysk-ul din Carrefour Era un cuier de hol, de ăla care se prinde pe perete. Eram bucuros că l-am găsit într-un final la magazinul de la Era astfel încât nu am mai verificat pachetul. Mai fusesem la magazinul din Tudor însă acolo nu îl aveau și nici nu aveau în plan să îl aducă în următoarea lună.

Buuun, iau pachetul ajung acasă și mă învrednicesc (după vreo săptamână, două) să mă apuc să îl montez. Deschid pachetul și când colo, una dintre bucățile de pal era ruptă. Dezamăgit, împachetez totul înapoi și după vreo săptămână ajung din nou la magazin.

Prezint problema  – doamna casier faceți cunoștință cu problema, problema faceți cunoștință cu doamna casier. Doamna casier mă întreabă dacă vreau produsul schimbat sau banii înapoi. Îi zic că vreau produsul iar în timpul în care a trimis pe cineva să îl aducă din depozit m-am plimbat prin magazin.

Și ce să vezi, cuierul respectiv era la ofertă, redus cu vreo 60 de lei.

Mă întorc la casa de marcat, îi zic doamnei că văd că este la ofertă, că vreau să îl returnez dar să îl și cumpăr imediat după aia. Doamna, foarte amabilă zice că este ok, face returnare comandă, scanează codul și plec bucuros din magazin și cu produsul și cu un supliment de bani.

Cu ocazia asta m-am și tuns.

În concluzie, Jysk au servicii post vânzare super faine.

 

Nu fi egoist, dă mai departe să ajungă la tot poporul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.