Răspunsuri de la hostinger.ro

23 iul.

[Update 25.09.2014] Am renunțat de ceva timp la hostinger. Hostinger e bun doar pentru site-urile de test nu și pe cele de ”producție”.

Salut lume,

Încep prin a menționa că lucrând în IT în general sunt destul de întelegător cu problemele tehnice care pot apărea la un site.

Acest mirobolant blog este găzduit gratis la extraordinara firmă de hosting hostinger.ro. Am ales varianta unui hosting gratis în eventualitatea că acest blog nu va fi updatat prea des (sau deloc). Pe viitor nu exclud totuși un upgrade.

De când l-am pus pe picioare acest blog a suferit anume probleme tehnice, în principal de la probleme de conectare la baza de date. De asemenea au mai apărut alte erori cauzate de stabilitatea sistemului (inclusiv internal server error, timeout și niște 404 pentru diversitate…). Ca orice om care are probleme de genul ăsta am apelat cu încredere la departamentul suport tehnic pentru a putea găsi o rezolvare (în cazul în care problema este în Wordpress) sau pentru a notifica hostinger.ro de probleme pe care le întâmpină platforma lor de hosting.

Fiind un hosting gratis, durata de răspuns a unui ticket este de aproximativ 4 zile; e acceptabil, nu mă grăbesc și mai ales că erorile dispăreau dupa un refresh al paginii.

Buun, am adăugat un ticket, am introdus toate detaliile și mi-am văzut de treabă. Zilele trecute primesc un răspuns  elucubrant (haha) pe care îl puteți vedea mai jos. Nu am cum să îl țin numai pentru mine.

Ce înseamnă pentru hostinger gratis: sistem instabil cu uptime mic, erori peste erori, dispariția site-ului cu totul, etc.

Ceea ce ar trebui să însemne hosting gratis: sistem stabil însă cu limitări de bandă, spațiu pe disk, conturi email, conturi FTP, domenii parcate.

Așadar, sunt în căutare de hosting plătit.

Nu fi egoist, dă mai departe să ajungă la tot poporul

11 Replies to “Răspunsuri de la hostinger.ro

 1. Eu folosesc HostWay de ceva ani si nu am avut probleme pana acum, nici cu stabilitatea sistemului si nici cu serviciul clienti.

  Comparativ cu cei de la GoDaddy (pe care il folosesc la job pt hosting) cei de la HostWay sunt Speedy Gonzales la raspunsuri si remedieri.

  Spor la cautari!

 2. Incep prin a mentiona ca tu lucrezi in IT ca programator si provoci majoritatea problemelor tehnice care apar la un site; e norma sa fii intelegator.

  Si, doi, ti se pare corect ca omul sa te invite n casa lui (moca) si tu sa te c**i pe covoul lui?

  • Valentin, 2 observații:
   1. Nu provoc chiar majoritatea problemelor tehnice.
   2. Continuând analogia ta, el vrea să îmi arate casa lui pe gratis cu scopul de a cumpăra de la el o casă asemănătoare. Ținând cont că a sa casă se dărâmă, miroase urăt și pe deasupra are și vecini nasoli… mă duc la alții care vând case mai bune.

 3. Un prieten spunea: „Ce-i pe gratis nu refuza nimic”.
  Esti exceptia care infirma zicala de mai sus.
  De vrei hosting pentru bloguletul tau, da un semn prietene….accept plata in beri. 😛

  • Claudiu, mersi mult și chiar s-ar putea să accept oferta ta.
   E bun ce zicea pritenul tău, însă cu cât mai adaug articole pe blog, cu atât am o anumită jenă în a le pierde.

 4. Eu folosesc Hostinger și sunt foarte mulțumit de ceea ce oferă. Nu te poți aștepta să beneficiezi un super serviciu în condițiile în care tu (mare programator) te zgârcești să achiziționezi un hosting plătit.
  De fatp, ce te-a nemulțumit pe tine, serviciile sau greșelile din text? Sau tu ești unul din acei ce mănâncă ce îngroapă pisica, doar așa ca să ai ce scrie pe blog?

  Oricum, fiecare cu părerea lui.

 5. George, s-ar putea spune că m-am zgârcit însă înainte de a cumpăra ceva prefer să îl testez mai întâi. Așa a fost și cazul hostinger. L-am testat, m-am convins de stabilitatea sistemului și de profesionalismul băieților de acolo și m-am dus în altă parte.
  Greșelile din text au venit ca un bonus și o confirmare ale calității serviciilor.
  Dacă ai fi citit și restul articolelor ți-ai fi dat seama că nu scriu doar de dragul de a mă lăuda că am blog iar feedback-ul pe care l-am primit din mai multe părți mă face să cred că nu mănânc rahat de dragul pisicii.
  Succes în continuare cu site-urile tale hostate la hostinger.ro.

 6. Interesante comentarii. Felix, unde ai ramas pana la urma? Caut de nebun o oferta pentru reseller web-hosting si nu prea gasesc. Ar fi Telekom-ul dar cica sunt praf momentan. Sunt la inceput de drum… Salutari! 🙂

  • @Geko, mersi, mersi
   Folosesc de mult timp hosterion.ro (fostul elvsoft) și nu m-au dezamăgit niciodată. De la ei folosesc în special găzduirea pe Windows.
   Pentru un site pe care îl mai dezvolt în timpul liber (lando.ro) folosesc hostideea.ro. Se mișcă destul de bine dar ei au doar găzduire pe Linux din câte știu.
   Pentru reseller, nu știu ce să zic.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.