Nu pune la suflet

22 apr.

O melodie pe care o aud foarte des la radio în ultimul este Ruby feat. What’s Up – Nu pune la suflet. Știind că Ruby a apărut în Playboy am zis hai să văd videoclipul. WTF? Deci, mai multe lucruri care mi se pare ciudate sau cel puțin la nelalocul lor.

Să ignorăm în primul rând versurile. Ceea ce e de apreciat e că sunt mai mult de 2 care să se repete. Măcar și-au dat interesul de a scrie niște cuvinte care poate mai și rimează. Next…

Minutul 0:18 – 0:30. Ruby taie ceapa – cine pana mea taie ceapa în halul ăla. E mai mult un fel de zdrobire sau dat de cuțit în gol. Clar nu știe. Suplimentar, o taie și îmbrăcată în desuuri.

Minutul 0:35 – Ruby și Oațap se ceartă uitându-se amândoi în oglindă. WTF? Cred că o fi vreo licență artistică.

Minutul 0:53 – 1:10 – Ruby cântă cu formația în spate. Formația e compusă din tobe, contrabas și pian. Pe negativ nu se aude neam vreunul din instrumentele astea; cel mai probabil melodia a fost compusă din sample-uri sau sintetizator.

Minutul 1:15 – 1:40 – Oațap împreună cu alți 3 prieteni joacă șah. Pe lângă faptul că mă amuză faptul ăsta, cine joacă șah stând în linie și nu față în față?

Minutul 2:30 – 2:47 – Oațap cântă într-un camion. Care o fi semnificația? Ce a vrut să spună poetul oare?

Cam astea sunt chestiile pe care le-am observat la videoclip. În altă ordine de idei, cred că Oațap nu se uită în oglindă. Dacă nu îl știi, arată cam așa.

cantaret what's up

Nu fi egoist, dă mai departe să ajungă la tot poporul

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.