Cutia de pantofi

25 nov.

Se apropie din nou Crăciunul (da, nici eu nu știu când a trecut și anul ăsta) și începem să intrăm în spiritul sărbătorilor. Una dintre cele mai frumoase părți ale sărbătorilor, pe lângă salata (de) boeuf făcută de mama, sunt cadourile. Primite sau dăruite, cadourile sunt minunate. Cutia împachetată, clătinatul încet și ascultat, că poate-poate îți dai seama ce e înăuntru, despachetatul și…ta-daa…cadoul…ce poate fi mai frumos de atât?!

De cealaltă parte a cutiei, cel care a pregătit-o stă ca pe ghimpi să vadă – îți place, nu îți place, is it everything that you wished for?, te-a nimerit sau nu? Dacă e o persoană apropiată, șansele sunt mari să fie ceva pe placul tău, dacă nu, importantă e intenția 😀

În tot acest du-te-vino de cadouri, să nu uităm că există și persoane mai puțin norocoase, care nu au parte de această bucurie. Și acum mă gândesc în primul rând la copii. Mai mici sau mai mari, toți îl așteaptă pe Moșul. Și dacă Moșul abia are cu ce să cumpere mâncare sau haine, nu prea are cum să le umple o cutie cu cadouri.

În ajutorul lui vine grupul Shoebox, cei care își propun să aducă o bucurie de dimensiunea unei cutii de pantofi unor copii care altfel poate nu ar mai crede în Moș Crăciun. Nu vă sfiiți să participați, e foarte simplu: aveți nevoie de o cutie de pantofi și de „umplutură”: dulciuri, caiete, cărți, jucării, pastă de dinți sau săpun, mănuși sau orice altceva credeți că i-ar plăcea și ar avea nevoie unui copil. Duceți apoi cutia la un centru de colectare asociat Shoebox și gata, mission accomplished. Mai jos aveți și un tutorial video, mai detaliat.

ShoeBox.ro Tutorial

Spor la cadouri vă doresc!

P. S. Dacă mai știți și alte inițiative asemănătoare, scrieți-mi și le punem pe blog.

P.P.S. Nu uitați de oferta pentru fapte bune de la Casa Marica, aveți nevoie doar să imortalizați momentul când depuneți cutia cu surprize.

Nu fi egoist, dă mai departe să ajungă la tot poporul

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.