ANAF, evazionistul și românul

3 apr.

ANAF a dat amenzi în stânga și în dreapta, a închis pentru o perioadă de la 1 la 3 luni unele firme și a confiscat niște urzici.

Două probleme observ.

Unu’, multă lume s-a scandalizat că ANAF și-a făcut treaba; aceeași lume care este deranjată când chelnerul nu-i aduce bon fiscal, aceeași lume care este supărată pe evazioniști.

Doi, presa e la furat. Pentru a sensibiliza opinia publică  a început să dea niște știri false, de exemplu cea cu bătrânica, cea cu diferența de 3 lei (care de fapt era ~1600 lei dar astea’s detalii) sau nush ce cofetărie (care nici nu fusese verificată).

Aaaa, vor mai fi cei care vor zice că mai degrabă ANAF s-ar duce să îi verifice pe marii evazioniști… N-am să zic nimic de ei ținând cont că ei sunt cei care vor schimbare în țară dar orice s-ar schimba, nu e bun.

Citește și asta http://www.mediafax.ro/economic/anaf-sustine-ca-presa-prezinta-in-mod-eronat-eforturile-depuse-de-directia-antifrauda-informatiile-despre-evaziunea-de-3-lei-si-confiscarea-urzicilor-unei-batranici-sunt-false-14085510

P.S. Biserica este cel mai mare evazionist fiscal legal.

Nu fi egoist, dă mai departe să ajungă la tot poporul

One Reply to “ANAF, evazionistul și românul”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.